Yrityslainojen yhdistäminen tuo säästöjä

Yhdistä helposti kalliit yrityslainat ja eri rahoitusyhtiöiden rahoitus yhdeksi edullisemmaksi yrityslainaksi EMI Yrityslainan avulla. Yrityslainojen yhdistäminen voi tuoda yritykselle jopa tuhansien eurojen säästöt vuodessa.

Rahoitusyhtiötä kannattaa kilpailuttaa ja vaihtaa. Meidän avullamme se on yksinkertaista.

Vaihto yrityslainasta halvempaan on helppoa ja vuosittaiset säästöt yritysten rahoituskuluissa voivat olla tuhansia euroja. Yrityslainojen yhdistämisessä eli ns. yhdistelylainassa rahoitusyhtiö maksaa kalliit yrityslainat pois halvemmalla lainalla ja korvaa yhden tai useamman yrityslainan uudella, halvempikorkoisella yrityslainalla. Yritys säästää rahoituskustannuksissa rahoituksen edullisemmaksi muuttuessa.

Verkosta haettujen yrityslainojen hinnoissa on eroja. EMI Yrityslaina tarjoaa tutkitusti kilpailukykyisiä lainatarjouksia ja EMI Yrityslaina auttaa yritystäsi alentamaan rahoituskustannuksiaan.

Mitä yrityslainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Yrityslainojen yhdistäminen tarkoittaa, että useat lainat yhdistetään yhdeksi uudeksi lainaksi. Samalla voidaan suorittaa lainan korotus, jolloin lainan määrä kasvaa, mutta kuukausierä pysyy parempien ehtojen myötä samana.

Yhdistämällä yrityslainojaan yritykset voivat maksaa kalliit lainansa pois ja vaihtaa ne halvempaan vaihtoehtoon, jolloin yrityksellä on enemmän käyttöpääomaa.

Milloin voin yhdistää tai kilpailuttaa yrityslainoja?

Jos sinulla on olemassa yrityslaina ja haluat tarkistaa, voisitko saada paremmat lainaehdot muualta.

Kuinka paljon lainaa saan enintään?

EMI Yrityslainan kautta voit yhdistää yrityslainoja aina 500 000 euroon asti ja maksuaikaa on tarjolla jopa 60 kuukautta.

Maksaako tarjous kauttamme mitään?

Yrityslainojen yhdistäminen EMI Yrityslainan kilpailutuksen kautta tuo huomattavia säästöjä vain muutamassa minuutissa ja tarjouksen pyytäminen on täysin ilmaista.

Yhdistelmälainaa haetaan verkossa sähköisellä hakulomakkeella. Pyydä ilmainen yhdistämislainatarjous ja laske, mitä säästöjä omalla yritykselläsi olisi.

EMI Yrityslainan kilpailutuspalvelu

Yrityslainojen kilpailutus onnistuu helposti ja nopeasti palvelumme avulla. Haet vain yhtä lainaa, jolla saat kuitattua kaikki yritykselläsi olevat lainat. Tarjoukset saatuasi huomaat heti, miten paljon yrityksesi voi säästää rahaa.

Lainan saatuasi voi joko yrityksesi maksaa olemassa olevat rahoitukset pois, tai vaihtoehtoisesti voit neuvotella uuden lainantarjoajan maksamaan ne puolestasi. Lainojen poismaksu on tehty yksinkertaiseksi ja olemme tarvittaessa apuna prosessissa.

Oletko kiinnostunut yrityslainojen yhdistämisestä?

Pyydä lainatarjous yhdistämislainalle palvelussamme. Kilpailutamme lainatarjouksen jäljellä olevan lainan määrälle tai uudelle rahoitettavalle määrälle, mikäli tahtotilana on aiemman rahoituksen uudelleenjärjestely yhdistettynä lisärahoitukseen. Käsittelemme tarjouspyynnön viipymättä ja kartoitamme nopeasti yrityksellesi parhaat lainatarjoukset.

Yhdistettyyn lainaan liittyen yritys voi halutessaan hankkia uutta käyttöpääomaa pitäen kuukausierän ennallaan. Koska rahan hinta on kilpailutuksen avulla halvempi, saat esimerkiksi samalla kuukausierällä suuremman lainan.

EMI Yrityslaina on tehokas lainanvälittäjä

Näistä syistä yrityslaina kannattaa kilpailuttaa ja yhdistää EMI Yrityslainan kautta:

Alemmat korot

0,1 prosentin koronalennus voi säästää satoja euroja koko lainassa. Käytä siis muutama minuutti EMI Yrityslainan kilpailutuspalveluun ja katso, voitko saada avullamme paremmat ehdot lainallesi.

Pienempi kuukausimaksu

Kun maksat yrityslainasi pienemmissä kuukausierissä, jää enemmän käyttöpääomaa yrityksen omaan toimintaan, kuten kaluston hankintaan, uusien työntekijöiden palkkaamiseen tai jopa yrityksesi markkinointiin.

Pidempi maksuaika

Pidempi maksuaika mahdollistaa yrityksellesi joustavamman kassanhallinnan. Kun maksuaikaa on riittävästi, lainan kuukausierät pysyvät maltillisina.

Hallinnointi on helpompaa

Yksi kuukausimaksu on helpompi hoitaa kuin kymmenen pienempää lainaa eri lainantarjoajilta. Myös yrityslainojen yhdistäminen yhteen paikkaan voi parantaa lainasi ehtoja huomattavasti.

Kasvata käyttöpääomaa

Investoinnit ovat välttämättömiä yrityksen kasvulle. Vaikka velan vähentäminen on fiksua, lainan ottaminen voi silti viedä yrityksesi uudelle tasolle.

Oletko valmis säästämään?

Kilpailuta yrityslainat nyt, sillä et häviä mitään. Kilpailutus palvelumme avulla on täysin ilmaista eikä sido yritystäsi ottamaan lainaa. Voit katsoa tarjoukset ja päättää, otatko lainan yrityksellesi vai et.

Aloita tästä!